Känns som att du har hittat många av de saker vi efterfrågar och tänker i våra banor. Det uppskattar vi verkligen!

– Marknadsavdelningen Bildepån

ECCO

Ett fint förtroende vi fick i sommar var att ta fram produkter till lanseringsprojektet för ECCO Shape. Detta var paket som skulle ut till ECCO Stores runt om i Sverige, men även Norge. Urvalet blev moderiktiga tröjor tillverkade av organisk bomull, ballonger, eventmattor samt matchande lipgloss.


Louise Lejestrand – projektledare på Treativ


Bildepån

Bildepån är ett företag som vi fått förmånen att samarbeta med. Det är ett gäng väldigt kreativa tjejer när det gäller marknadsföring.

PRODUKTER: VATTENFLASKOR / NON-WOVEN KASSAR / PENNOR / FRÖPÅSAR SOM UTSKICK / ENGÅNGSSERVETTER TILL BILTVÄTT / NYCKELRINGAR / NYCKELFICKOR I LÄDER


Fästningsterrassen

Vi är stolta över att ha fått förtroendet från Jörn & Torben på Fästningsterrassen att leverera produkter till deras fantastiska restaurang. Presenter till de som hjälpt till på bygget, skinnförkläden med präglad logo, filtar, give-aways, serveringskläder, kockrockar mm.

PRODUKTER: PROFILERADE FILTAR / SKINNFÖRKLÄDEN / GIVE-AWAYS / SERVERINGSKLÄDER / KOCKROCKAR / GOLFBOLLAR


Snabbt och effektivt samarbete med Sophie gör att vi kunnat sälja gott vatten nere i Apelviken på &OLLES och på våra cateringar med Ceveborg catering.
Kan varmt rekommendera att handla via Profile By SOBEI.

– Frida Ceveryd

Treativ

Louise och hennes kollegor på Treativ är en samarbetspartner nästan sedan starten av vårt företag. Vi har bl a tagit fram kläder, give-aways & rollups till Munkagårdsgymnasiet till att användas i samband med bl a mässor för att locka till sig nya elever.

PRODUKTER: USB-MINNE MED EGEN DESIGN / BEACHFLAGGOR / KASSAR / BEANIES /